Spies tør ikke sælge Cimber-billetter


Spies tør ikke sælge Cimber-billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsebureauet Spies opgiver foreløbigt at sælge billetter via flyselskabet Cimber Sterling af frygt for tab.

Rejsebureauet Spies har ligesom kollegerne hos Profil Rejser besluttet ikke længere at sælge billetter hos flyselskabet Cimber Sterling, fremgår det af Berlingske Business.

Ikke før Cimbers økonomi er på sikker grund vil Spies igen booke billetterne, der ved en konkurs for flyselskabet vil koste Spies flere millioner kroner.

- Vi er meget opmærksomme på Cimber, og de seneste dages udvikling har ikke gjort os mindre utrygge, siger Spies' direktør Jan Vendelboe til avisen.

Ifølge direktøren kan boykotten vare frem til 8. juni. Her holder Cimber Sterling ekstraordinær generalforsamling, hvor det muligvis bliver afgjort hvor meget selskabet kan hente ved en aktieudvidelse.

Cimber Sterlings kommercielle direktør Stefan Vilner er træt af at blive lagt i graven af medierne uge efter uge.

- Det gør da et enormt indtryk på os, at Spies ikke vil booke billetter, fordi det er drevet derud, hvor det er helt ude af proportioner. I sidste uge var det askeskyen, der skulle tage livet af os, men da skete der heller intet, siger han til Berlingske Business.

På generalforsamlingen ventes den amerikanske kapitalfond GEM at poste 300 millioner kroner i flyselskabet.

Usikkerheden fik torsdag aktiekursen på Cimbers aktier til at falde med over 20 procent.

Ifølge dagbladet Børsen overvejer den ukrainske milliardær Igor Kolomoysky at investere i Cimber Sterling.

Avisen erfarer fra flere sider både i Danmark og udlandet, at der er intense forhandlinger mellem Kolomoyskys svenske brohoved, luftfartsselskabet Skyways, og Cimber Sterling.

Skyways blev selv i december 2010 overtaget af det cypriotiske holdingselskab Manswell Enterprise, der kontrolleres af netop Igor Kolomoysky. Han har en skønnet formue på ti milliarder kroner.

- Jeg kan bekræfte, at vi har været i dialog med potentielle investorer i denne uge, siger Cimber Sterlings administrerende direktør, Jacob Krogsgaard, til Børsen.

Spies tør ikke sælge Cimber-billetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce