Solgte ikke nok: Burger Anarchy er gået konkurs i Næstved

Ahmad Haj Abdulkader (til venstre) blev køkkenchef, da Darren Beetson (til højre) og Burger Anarchy åbnede en restaurant i Næstved. Nu er restauranten lukket og selskabet bag den gået konkurs. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Solgte ikke nok: Burger Anarchy er gået konkurs i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odenses største restaurant-succes i de senere år kunne ikke overføre de gode tider til Næstved. Burger Anarchys restaurant i den sjællandske by er gået konkurs og lukket. Samtidig har ejer Darren Beetson inviteret to forretningsfolk ind i firmaet.

Det er gået rigtig godt for Burger Anarchy i Odense, hvor restauranten åbnede i 2014 og stort set har været fuld siden. Men da idéen med burgere på en anden måde skulle eksporteres til Næstved gik det rigtig skidt. Efter kun seks måneder i det sydsjællandske er restauranten lukket, og selskabet bag den er konkurs.

- Det var en forkert by til os. Vi kunne ikke få en omsætning, der var høj nok. Det gav ikke mening at fortsætte, så det var den bedste løsning at lukke hurtigt, siger Darren Beetson, ejer af Burger Anarchy.

- Det virkede som om, der var mest interesse for klassiske burgere, og ikke for den slags, vi laver. Muligvis passer vi bedre til store byer, siger ejeren.

Han oplyser, at konkursen først og fremmest rammer Burger Anarchy Odense, mens andre kreditorer kun mister mindre beløb.

Altid et job til Ahmad

- Jeg er ked af det, for vi havde et godt personale, som gjorde en god indsats. De ansatte har i noget tid vidst, at det kunne ende sådan, siger Darren Beetson.

En af de ansatte var Ahmad Haj Abdulkader, som vi fortalte om i en artikel, fordi han som syrisk flygtning var begyndt i opvasken med løntilskud, men klarede sig så godt, at han blev udnævnt til chef i køkkenet, da Næstved-restauranten skulle åbne.

- Ahmad er altid velkommen tilbage i restauranten, men måske vil han hellere prøve noget nyt nu - det har han ikke besluttet, siger Darren Beetson.

Han købte i efteråret sin partner, Daniel Hasselstrøm, ud af virksomheden. Derefter er han blevet ramt af problemerne i Næstved, så nu har han taget to nye partnere ind som medejere. Den ene er Tim Chawes, der bor i Munkebo, og som blandt andet er medejer af Fodboldfabrikken sammen med tidligere OB- og landholds-målmand, Lars Høgh. Den anden er Mads Lindal Larsen, der ifølge Erhvervsstyrelsen har adresse i Dubai og som præsenterer sig som professionel i online marketing.

- De bliver medejere, og så skal de hjælpe mig med det administrative og forretningsmæssige, men det er stadig mig, der driver restauranterne, siger Darren Beetson, der har kendt sine nye partnere i fire måneder.

Har åbnet i Storms

I sidste uge åbnede selskabet Burger Anarchy Streetfood ApS en forretning i Storms Pakhus i Odense.

- Åbningen har været fin, men nu skal vi for alvor bevise, at det kan lade sig gøre. Jeg er superglad for at være en del af Storms Pakhus, jeg synes, at det er fedt, at der sker noget andre steder end i centrum, og placeringen tæt på alt det, der sker på havnen, er god, siger Darren Beetson.

Ifølge restauratøren, der er født i England og nevø til ejeren af Café Skt. Gertrud i Odense, Mark Beetson, går det stadig godt på hans restaurant i Odenses centrum.

- Der er fuld hus hver dag, og fredag og lørdag kan vi sælge bordene mange gange, så der er ikke tegn på afmatning. Men Odense får jo flere og flere spisesteder, så vi er meget bevidste om, at vi ikke kan slappe af. Vi skal blive ved med at udvikle os og blive endnu bedre, hvis vi skal klare os i konkurrencen i fremtiden, siger han.

Solgte ikke nok: Burger Anarchy er gået konkurs i Næstved

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce