Slavetøs, ekspedient i tele-butik


Slavetøs, ekspedient i tele-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Jeg arbejder i en telebutik og blev sidste dag overfuset af en ældre herre. Virkelig overfuset. Begyndte at tage diskussionen op med ham, men opgav til sidst, da jeg var på tudegrænsen. Manden havde over nettet bestilt et telefonabonnement, men nu ville han ikke have det, for han havde ikke skrevet under på noget.

Jeg forklarede manden, at jeg solgte mobiltelefoner og overhovedet ikke havde noget at gøre med et abonnement, han ikke engang havde tegnet i min butik. Men jeg ville da gerne prøve at hjælpe ham. Jeg ringede til det pågældende selskab (som sagde til mig, at de godt vidste, hvem jeg talte om, for de havde haft ham i telefonen hele dagen). De fortalte mig endvidere, at de havde annulleret mandens abonnement.

Manden blev rasende, og råbte op i mit ansigt, at han ville have sit gamle selskab tilbage I DAG, ellers skulle han f... Han flippede fuldstændigt ud, og jeg sagde, at jeg altså ikke kunne gøre mere. Så blev han rød i hovedet og råbte og skreg, og truede MIG med Forbrugerstyrelsen, og Rene Ord for Pengene og jeg ved ikke hvad. Jeg sagde, at det måtte han da endelig gøre, for jeg var da ligeglad (jeg havde været flink indtil da). Det havde jo stadig ingenting med mig eller butikken at gøre. Til sidst gik han og smækkede med døren.

Det var en megagrim oplevelse og virkelig pinligt for mig, og for de kunder, som stod og ventede. Så kære mobil- eller fastnetkunder. Hvis jeg køber en Stryhns leverpostej i Brugsen, og den ikke er god, går jeg altså heller ikke ned i Bilka og sviner dem til over den, så please, please, please lad være med at ødelægge MIN DAG.

Slavetøs, ekspedient i tele-butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce