Skraldestrejke i Storkøbenhavn


Skraldestrejke i Storkøbenhavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50 renovationsarbejdere i seks storkøbenhavnske kommuner har ikke indsamlet skrald tirsdag morgen. Årsagen er arbejdsmiljø og suspension af tillidsrepræsentant.

Flere beboere i Storkøbenhavn måtte tirsdag morgen stå op til en bugnende skraldespand. 50 renovationsarbejdere i kommunerne på Københavns Vestegn hos firmaet HCS har nedlagt arbejdet. Der sker som protest mod suspendering af en tillidsrepræsentant, skriver fagforbundet 3F på deres hjemmeside.

De fyldte skraldespande står i Gladsaxe, Herlev, Ballerup, Glostrup, Hvidovre samt Rudersdal Kommune.

Skraldemændene er organiseret hos 3F Vestegnen. Faglig sekretær Bob Nørup oplyser, at de strejkende renovationsarbejdere kræver suspensionen af deres tillidsrepræsentant trukket tilbage.

- Strejken er overenskomststridig, men jeg har forstået, at uenighed om arbejdsmiljø og problemer omkring vask af bilerne er baggrunden for konflikten. Det er foreløbig endt med suspension af en tillidsrepræsentant, hvorefter hans kolleger har nedlagt arbejdet, siger Bob Nørup, Han håber, at konflikten kan løses hurtigt.

Bob Nørup er i øjeblikket i færd med at tale med repræsentanter for de strejkende renovationsarbejdere i håb om, at arbejdet bliver genoptaget, og at der bliver fundet en løsning.

Skraldestrejke i Storkøbenhavn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce