Skifter efter 38 år: Danske Bank mister fynsk direktør til konkurrent

Uffe Staal Knudsen er gået fra Danske Bank efter 38 år. Foto: Spar Nord

Skifter efter 38 år: Danske Bank mister fynsk direktør til konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar Nord har snuppet en af Danske Banks fynske direktører som chef til afdelingen i Odense.

I 38 år arbejdede han i Danske Bank - heraf de 36 år på Fyn - men så skulle der også ske noget nyt.

- Jeg skulle også prøve noget andet, og da jeg fik en henvendelse, besluttede jeg mig for, at det var tiden at gøre det nu, siger 55-årige Uffe Staal Knudsen.

Han er netop skiftet fra ledelsen i Danske Bank på Fyn til posten som direktør for Spar Nords afdeling i Odense.

I Danske Bank har han haft en række ledelsesposter både i Svendborg og i Odense, siden han kom til Fyn fra Bramminge i 1982. Seneste har han i cirka seks år været direktør for den del af Danske Bank, der beskæftiger sig med små og mellemstore virksomhedskunder på Fyn.

Men han vil helst ikke specialisere sig så entydigt, som den stilling blandt andet har været udtryk for.

- Jeg glæder mig over, at jeg nu er blevet direktør for en afdeling, der både har private, virksomheder, landbrug og alt andet som kunder. Den mere traditionelle position som generalist-bank tiltaler mig, siger Uffe Staal Knudsen, der formelt skiftede 1. oktober, men har begyndt sin nye stilling med et ophold på hovedsædet i Aalborg.

- De store banker deler kunderne op i forskellige afdelinger, fordi det er det meste rationelle og effektive. Men risikoen er, at man kun fokuserer på den ene side af kunden og måske glemmer, at erhvervskunden også har en privatøkonomi, siger han.

Spar Nord åbnede på Fyn i 2003 og er stadig en af de nye. Derfor er målet fortsat at øge markedsandelen på øen, og den nye direktør mener, at netop organisationen med kun én indgang til banken kan være med til at tiltrække kunder fra andre banker.

Uffe Staal Knudsen har været i bankverdenen, siden han kom i lære i Danske Bank i Bramminge i 1980. På Fyn har han boet flere stedet, blandt andet i Svendborg, hvor han har været chef i flere perioder. I dag bor han i Ringe sammen med sin samlever og deres to børn på 14 og 20 år.

Posten hos Spar Nord er blevet ledig, efter at Jesper Fruerlund tidligere på året sagde sin stilling op. Han havde været chef for afdelingen siden 2011, da han kom fra Nordea.

Spar Nord holder reception for den nye chef 2. november.

Skifter efter 38 år: Danske Bank mister fynsk direktør til konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce