Skako-direktør skifter rolle

Søren Pedersen har gennemført en vellykket turnaround hos Skako Concrete og skal nu være teknisk chef, mens der søges efter en ny adm. direktør. Han bliver dog i stillingen som administrerende, til afløseren er fundet, meddeler selskabet.

Skako-direktør skifter rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søren Pedersen bliver teknisk chef i Skako Concrete, og der søges efter en ny adm. direktør. Han fortsætter, til afløseren er fundet.

Den børsnoterede Faaborg-virksomhed Skako A/S ændrer på ledelsesgangen, meddeler selskabet. Søren Pedersen, administrerende direktør i Skako Concrete, som er produktionsselskabet, ændrer rolle og bliver nu teknisk chef.

Søren Pedersen, der tillige er direktør i Skako A/S, som ejer Skako Concrete og er børsnoteret, har valgt at trække sig fra posten for at lade nye kræfter komme til og selv fortsætte som teknisk chef i Skako Concrete.

Der sættes nu gang i en søgning efter en afløser. Søren Pedersen fortsætter som administrerende direktør, indtil denne er fundet og kan begynde.

- Vi er meget tilfredse med Søren Pedersens indsats som administrerende direktør i Skako Concrete gennem de seneste fem år. Selskabet har skabt en ny og billigere produktionsplatform, lanceret en række innovative betonblandere i markedet og styrket tilstedeværelsen på kernemarkeder.

- Med Søren i rollen som teknisk chef sikrer vi værdifuld kontinuitet og kan fortsætte den positive udvikling vi er i, udtaler bestyrelsesformand i Skako Jens Wittrup Willumsen i meddelelsen.

Han er sammen med Charlotte Sparre Willumsen og Christian Herskind Jørgensen ultimativ ejer af selskabet. Danica Pension og Maj Holding Invest mindre aktieposter på over fem procent. Resten af aktierne er i frit omløb.

Kursen på Skako A/S blev ikke påvirket af meddelelsen, den ligger på det laveste niveau gennem de tre seneste år på omkring 50.

/ritzau/FINANS

Skako-direktør skifter rolle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce