Danskeren Jimmy Maymann, succesrig iværksætter, er i Odense torsdag, hvor unge talenter kan få gode ideer til, hvordan de kommer videre. Maymann er en del af arrangementet Talent & Transformation.

Der er masser af gode ideer at hente for tech-talenter og virksomheder med digitale forretningsmodeller, når en stribe store navne torsdag gæster Odense til arrangementet Talent & Transformation i Cortex Park ved SDU i Odense.

Blandt andre kommer Jimmy Maymann, serieværksætter og tidligere direktør for Huffington Post. Han har faktisk gået på SDU i sine unge dage og boet i Odense, så han "vender hjem" for en kort bemærkning og vil tale om fremtidens digitale talener og vindervirksomheder.

Han er også med i en paneldebat om fremtidens digitale forretningsmodeller sammen med Lisa Bønsdorff Dalsgaard, stifter og direktør for GoodiePack.com, Nicolas Michaelsen, medstifter af AirHelp og Tommy Otzen, direktør og medstifter af Odense-firmaet Kubo Robotics.

Martin Ingemansson, managing director for Facebook i Norden giver desuden sit bud på, hvordan en virksomhed kan opretholde en innovationskultur.

Der er tilmeldt 250 til arrangementet, og det er gratis for studerende. Der er stadig ledige pladser, oplyser Mette Beck-Nielsen, direktør i Technology Denmark, som er arrangør.

 

 

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.