Seriøs leg på Syddansk Universitet

- Lego Serious Business er et helt konkret eksempel på, hvordan det legende og lærende kan bruges offensivt til at opnå et af Odenses vigtigste hovedmål, nemlig at sikre at flere højtuddannede bliver i Odense og skaber deres karriere i byen, Stefan B. Andersen fra Udviklingsforum Odense. Arkivoto: Jørgen Hansen

Seriøs leg på Syddansk Universitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

30 studerende fra Syddansk Universitet gennemgår test-kursus i Lego Serious Business-konceptet

30 studerende fra 20 forskellige uddannelser og alle fakulteter på Syddansk Universitet er i gang med at lege sig frem til seriøs teamudvikling, idégenerering og forretningsmodellering.

Det foregår med strategiværktøjet Lego Serious Play og projektet er støttet af Udviklingsforum Odense.

- Lego Serious Business rummer en meget spændende kombination af en række af de elementer, som skal være bærende i Odenses udvikling de kommende år, siger udviklingsdirektør Stefan B. Andersen fra Udviklingsforum.

- Leg og læring er parametre, hvor Odense for alvor har mulighed for at skille sig positivt ud - især fordi både Vision Odense og Erhvervs- og vækstpolitikken har fokus på den kreative tilgang.

Michael Bak fra Venture Cup, som står bag Lego Seroius Business-konceptet, gælder sig især over rigtig mange tilmeldinger, som har stor betydning den kvalitet, forløbet får.

- Vi har 30 deltagere, men over dobbelt så mange, som ønsker at være med, siger Michael Bak.

- Dermed har vi optimale vilkår for at skabe den tværfaglighed, som er helt afgørende. Erfaringerne fra Venture Cup viser, at det er de teams, som indeholder flest forskellige kompetencer, som klarer sig bedst og er tættest på at kunne realisere deres idé, fortæller Michael Bak.

Alle interesserede er velkomne til at kigge med, når Lego Serious Business løber af stablen i fuld offentlighed i Odense på Campustorvet på SDU mellem 9.00 og 15.00 onsdag og torsdag.

Seriøs leg på Syddansk Universitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce