DroneFyn filmede fra luften, da to kæmpemæssige blokvogne med enorme støbeforme til vindmøllevinger rullede af sted på de sydfynske veje.

Christian Wiggers fra DroneFyn.dk lod sent tirsdag aften sit flyvende kamera gå i luften og forevige øjeblikket, da to store blokvogne bevægede sig af sted fra Sydfyn med kurs mod Nyborg. På de enorme vogne befandt sig en kæmpemæssige støbeforme til vindmøllevinger. De er fremstillet hos SSP i Kirkeby, og blev fragtet til Nyborg, hvor den senere skal skibes af sted til Portugal.

Christian Wiggers drone filmede, da den store blokvogn kørte igennem rundkørslerne ved Kirkeby og Kværndrup. Se med her:

  • Schmidt_Sander_(2015)_001

    Af:

    Som nyhedschef er det mit job at igangsætte og prioritere de historier, som vi bringer på fyens.dk og i Fyens Stiftstidende. En sjælden gang imellem får jeg også tid til at komme lidt til tasterne. Jeg er uddannet som journalist i 2000 og har arbejdet som lokal- og nyhedsjournalist frem til foråret 2015, hvor jeg blev nyhedsredaktør på Fyens Stiftstidende. 1. september 2016 tiltrådte jeg jobbet som nyhedschef sammen med to andre kolleger i huset.