Schlecker på voldsom slankekur

Schlecker i Odense er den ene af blot to butikker på Fyn, der ser ud til at overleve slankekuren.
Foto: Yilmaz Polat

Schlecker på voldsom slankekur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den tyske kæde skærer ned og lukker efter al sandsynlighed bla. butikken i Odense.

En af Europas største butikskæder, tyskejede Schlecker, som i 2004 indledte et erob-ringstogt i Danmark, er på hastig retræte og skærer nu kraftigt ned i sit danske butiksnet.

Schlecker, der sælger material- og sundhedsvarer, har siden starten af året reduceret antallet af butikker fra henved 50 til blot omkring det halve, bekræfter Schleckers danske pressekontakt, Aage Vogt.

Aage Vogts firma, Vogt og Partner ApS, der ligger i Niebüll lige syd for grænsen, er hyret som konsulent for Schlecker i Danmark.

Ud over den foretagne tilpasning, som angives at være sket af logistikmæssige årsager, skal yderligere seks-syv bukker lukke, oplyser Vogt.

Lukninger på Fyn

Han er dog ikke i stand til at oplyse hvilke, men Schlecker-butikken i Kongensgade i Odense indgår i overvejelserne, siger han.

Det er hen over sommeren kommet frem, at Schlecker lukker butikken i Aarup senest ved udgangen af september, og personalet i butikken i Glamsbjerg Centret kan ligeledes forvente, at afdelingen ophører.

Herefter vil kæden på Fyn kun være repræsenteret med butikkerne i Odense og Faaborg.

Kun 15 butikker tilbage

Ifølge oplysninger fra Schlecker-organisationen til Stiftstidende vil der efter lukningerne i Aarup og Glamsbjerg kun være 15 kædebutikker tilbage i Danmark: 10 i Jylland, to på Fyn og tre på Sjælland og Lolland-Falster.

Ifølge den danske pressekontakt kan alene koncernens direktør for udenlandske aktiviteter, Uwe Blank, Ehingen ved Ulm, udtale sig om omstruktureringen og fremtidsplanerne for Schlecker i Danmark.

Trods flere telefoniske henvendelser og en henvendelse med skriftlige spørgsmål er det ikke lykkedes Stiftstidende at nå længere end til direktørens sekretær.

Schlecker på voldsom slankekur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce