Saxo Bank med afdeling i Dubai


Saxo Bank med afdeling i Dubai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saxo Bank etablerer sig med en afdeling i Dubais internationale finanscenter. Er imponeret over iværksætterånden i Mellemøsten.

Saxo Bank etablerer sig med en afdeling i Dubai. Banken oplyser, at den har fået tilladelse til at atablere sig med en afdeling i Dubais internationale finanscenter under Dubais finanstilsyn.

Administrerende direktør og medstifter i Saxo Bank Lars Seier Christensen siger om baggrunden for at gå ind i Dubai:

- Vi er meget imponerede over den iværksætterånd og det ambitionsniveau, der udvises i Mellemøsten. Hvis man er i stand til at opføre et skisportssted midt i ørkenen, er der jo praktisk talt ingen grænser for, hvad man kan præstere. Dubai er fortsat et af verdens vigtigste finanscentre, siger Lars Seier Christensen. Han mener, at Golfområdet kommer til at spille en afgørende rolle, når den aktuelle finanskrise er overstået.

- Afhængigt af markedsforholdene forestiller vi os, at den nye afdeling bliver første skridt på vejen mod en etablering af tilsvarende afdelinger i andre lande i Golfområdet, siger Lars Seier Christensen.

Saxo Bank får sæde i Dubai International Financial Centre (DIFC). Administrerende direktør for Saxo Bank Limited i Dubai bliver Shailendra Robin Patel.

Saxo Bank med afdeling i Dubai

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce