Investeringsbanken Saxo Bank fyrer mellem 320 og 340 medarbejdere ud af cirka 1000 ansatte i Danmark. Det er en del af en ny effektiviseringsplan.
Investeringsbanken Saxo Bank siger farvel til 320-340 medarbejdere i København. Det sker som led i en ny effektiviseringsplan.

Ved ansættelsen af bankens to nye direktører, Eric Rylberg og Karsten Poulsen, den 1. august, meddelte bankens to stiftere, at deres første opgave skulle være at se på, om effektiviteten kunne øges. Og det koster nu hver tredje af de ansatte i Danmarks deres job.

- Saxo Bank har også i år leveret gode resultater, men banken er vokset hastigt og på mange områder. Det aflejrer i reglen en vis ineffektivitet, og det er også sket her. Det er et velkendt fænomen for en virksomhed i entreprenørfasen. Nu drejer det sig om at føre banken ind i en ny fase, hvor væksten bliver mere styret, og måden at arbejde på bliver mere systematisk, siger bankdirektør Eric Rylberg til Ritzau.

Den fremlagte effektiviseringsplan indeholder outsourcing, bedre brug af teknologi, en enklere organisation og ledelsesstruktur samt 320-340 færre medarbejdere i Danmark og herudover cirka 50 færre udenfor Danmark, primært i Storbritannien.

Mere om emnet

Se alle

Forbund ude med riven efter Saxo Bank

Saxo Banks sparekniv rammer ikke Riis

Saxo Banks sparekniv rammer ikke Riis