Sælg for under det halve


Sælg for under det halve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salgsomkostningerne kan reduceres væsentligt med nyt mæglerkoncept

Billigt, nemt og sikkert. Således lancerer den nye mæglerkæde boligtilbolig.dk sit mæglerkoncept, der så småt er ved at få fodfæste på det danske boligmarked.

Kæden, der i dag har butikker i Odense, Århus og København, tager et fast salær på 20.000 kroner incl. moms, og ifølge hjemmesiden er den eneste forskel, at sælgerne selv viser deres bolig frem og selv kan vælge at stå for processen med at forhandle prisen på plads. Oven i de 20.000 kroner kommer så udgifter til tilstandsrapport (7000-10.000 kroner), tinglysningsafgifter (5000 kroner) og ejerskifteforsikring (2500-3000 kroner).

Man kan selv vælge at levere billederne, der skal på salgsopstillingen på nettet, men hvis man vil have en professionel fotograf ud, koster det yderligere 2500 kroner.

Dyrt hus - stor gevinst

Jo dyrere et hus er, jo flere penge er der at spare, idet traditionelle mæglere jo typisk tager en procentdel af salgsprisen i salær.

Et almindeligt parcelhus i 1,5 mio. kroners-klassen vil alt inklusiv koste omkring 80.000-85.000 kroner at få solgt hos en traditionel mægler, mens boligtilbolig.dk altså kan gøre det for under det halve.

Boligtilbolig.dk anbefaler i øvrigt sine kunder at få andre mæglere til at give et bud på, hvad prisen på ejendommen skal være. Der er et fast etableringssalær på 4000 kroner for at få huset sat til salg hos boligtilbolig.dk. Og bliver det solgt, koster det altså yderligere 16.000 kroner.

Sælg for under det halve

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce