SAS-piloter fortrøstningsfulde


SAS-piloter fortrøstningsfulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Piloterne i SAS er fortrøstningsfulde over for flyselskabets fremtid, selv om ledelsen netop har fremlagt nye massive besparelser.

Selv om ledelsen i SAS torsdag fremlagde et halvårsregnskab med nye fyringer, yderligere milliardbesparelser og flere fly på jorden, så er piloternes formand, Mogens Holgaard, ikke negativt stemt over for ledelsens udmeldinger.

- Det vil være helt urimeligt, hvis vi gik imod, at vi skulle sætte flere fly på jorden. Det er jo rigtigt, at man løbende må justere flykapaciteten. Vi kan ikke udelukke, at det her får konsekvenser for vores beskæftigelse, men den situation luftfartsbranchen er i, så forstår alle, at man ikke bare kan flyve bevidstløst rundt med overkapacitet, siger Mogens Holgaard til Ritzau.

Han håber, at SAS ikke vil skride til fyringer af hans medlemmer, men at der i stedet kan findes store besparelser ved at tilbyde deltidsordninger.

Selv om Mogens Holgaard er ked af de dårlige tal, og den forfatning SAS er i, så er Mogens Holgaard fortrøstningsfuld for SAS fremtid. Optimismen begrunder han i, at de fire flyselskaber i SAS-koncernen under navnet SAS Scandinavian Airlines, herunder SAS Danmark, hæver omsætningen.

- Det gør vi i et halvår, der har været grufuldt med de heftigt stigende oliepriser, og det viser, at folk stadig vil flyve med os. Men det er selvklart, at vi ikke tjener nok penge, siger Mogens Holgaard med henvisning til minus på knap 72 millioner kroner for de fire selskaber.

SAS-piloter fortrøstningsfulde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce