SAS afviser krav om lønnedgang


SAS afviser krav om lønnedgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SAS afviser historien om, at ledelsen i luftfartsselskabet torsdag vil indkalde medarbejderne for at kræve, at de skal gå 10-15 procent ned i løn.

Der er intet i historien om, at ledelsen i SAS efter fremlæggelsen af flyselskabets halvårsregnskab torsdag vil kræve at medarbejderne skal gå 10-15 procent ned i løn. Det oplyser pressechef i SAS-koncernen, Elisabeth Manzi, til Ritzau.

- Vi kan tilbagevise, at SAS i morgen vil indkalde medarbejderne for at få dem til at gå ned i løn, siger hun.

Det er en unavngiven i kilde i dagbladet Børsen, som er citeret for oplysningerne om, at SAS ledelsen er så hårdt presset, at den vil kræve lønnedgang af medarbejderne.

- Der bliver indkaldt til forhandlinger umiddelbart efter bestyrelsesmødet (ved aflæggelsen af halvårsregnskabet torsdag, red.). Her vil ledelsen kræve lønnedgang, og der er nævnt 10-15 procent. Det bliver stort set over hele linjen, siger kilden til Børsen.

Ledelsen i SAS kæmper hårdt med at få begrænset omkostningerne i luftfartsselskabet, som står foran nyt stort underskud i 2008, efter at ulykkerne nærmest er væltet ned over det kriseramte skandinaviske flyselskab.

På grund af offentliggørelsen af selskabets halvårsregnskab torsdag morgen, vil pressechef Elisabeth Manzi ikke kommentere på situationen i SAS ud over afvisningen af kravet om lønnedgang.

SAS afviser krav om lønnedgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce