S er med på fradrag for håndværk i hjemmet


S er med på fradrag for håndværk i hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S støtter blå plan om fradrag for praktisk hjælp og istandsættelse af boligen. Løkke afviser rød deltagelse.

Nærmest før statsministeren har talt færdig, er Socialdemokraterne klar med opbakning til regeringens såkaldte Bolig Job Ordning.

Uanset at S-skatteordfører Nick Hækkerup ikke kender detaljerne i regeringens udspil, så er han med.

- Her skal regeringen ikke lede længe efter flertal. Vi er positive overfor det her, og vi har det med i vores 2020-plan at genindføre hjemmeserviceordningen.

Socialdemokraterne ser samme fordele ved ordningen som regeringen:

- Den vil give job til dem, som ikke har de lange uddannelser, og samtidig kan den gøre et sort marked for eksempelvis rengøring hvidt. Så der kommer gode ordinære job ud af det, siger han.

Yderligere ser Socialdemokraterne den fordel, at børnefamilier kan bruge ordningen til at få tiltrængt praktisk hjælp i hverdagen.

- Vi kender ikke den konkrete udformning fra regeringen, men her er vi meget åbne. De to mål er så vigtige, at der vil vi være fleksible, siger han.

Han reagerer på, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) på Håndværksrådets årsmøde onsdag lancerer, at regeringen vil åbne for skattefradrag til udgifter til hjælp i hjemmet og til istandsættelse af boligen.

Statsministeren ser dog ikke for sig, at Socialdemokraterne skal med. Han er forundret over, at de overhovedet bringer det på bane.

- De har jo ikke været med til at finde pengene til ordningen, og det er den svære del af det, siger Lars Løkke Rasmussen.

Målet med ordningen, som regeringen, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne lige nu arbejder på, er at flytte opgaver, som i dag bliver udført sort, ud på det almindelige marked, så der kan komme gang i håndværksvirksomheder og blive skabt servicejob.

Initiativet er et element i den vækstpakke, regeringen har bebudet.

S er med på fradrag for håndværk i hjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce