Ryanair tror på endnu større milliardoverskud

Nu forventer Ryanair et nettoresultat for 2015 på omkring ni milliarder kroner. Arkivfoto.
Foto: Colourbox

Ryanair tror på endnu større milliardoverskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryanair har opjusteret forventningerne til årets resultat med to milliarder kroner. Nu forventer det omdiskuterede flyselskab et nettoresultat på omkring ni milliarder kroner.

Det kan godt være, at Ryanair har været igennem en sommer, hvor selskabet her i Danmark blev kritiseret for de arbejds- og lønvilkår, som selskabet tilbyder sine ansatte.

Men det har på ingen måde gjort indhug i selskabets indtjening, som nu ser ud til at blive endnu højere end tidligere udmeldt.

Ryanair har onsdag meddelt, at man nu forventer et nettoresultat på mellem 1,175 milliarder euro og 1,225 milliarder euro, svarende til omtrent ni milliarder kroner.

Det er mindst 275 millioner euro eller to milliarder kroner mere end den hidtidige resultatforventning.

- Ryanair ville egentlig først have informeret aktionærerne om den nuværende situation på generalforsamlingen 24. september, men de flotte tal i juli og august fortsætter ind i september.

- Størrelsen af opjusteringen betyder samtidig, at opjusteringen er nødt til at blive meldt ud nu, hedder det i en pressemeddelelse.

Årsagerne til det øgede overskud skal blandt andet findes i en vækst på 13 procent i trafiktallene, en stigning i den gennemsnitlige rejsepris på to procent og lavere brændstofudgifter.

Ryanair minder dog om, at forudsætningerne har været noget nær optimale denne sommer, blandt andet i kraft af dårligt vejr, som har lokket flere folk til at tage en tur ned i varmen, og de lave oliepriser.

- Vi forventer ikke, at disse forhold vil vare ved, og derfor råder vi aktionærer og analytikere til ikke at blive overstadige.

- Samtidig fortsætter vi med at sætte vores ambitiøse vækstplan i værk i det, som vi forventer bliver en vedvarende og nedslidende priskrig hen over vinteren, hedder det i pressemeddelelsen.

Ryanair tror på endnu større milliardoverskud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce