Robotter og teknologi sælger: - Vi er forbi 100 millioner

Investmentmanager i Invest In Odense, Michael Hansen, har mere end fordoblet antallet af investorer til årets træf i forhold til sidste års test-forsøg. Nu er der allerede sat dato på næste års investor-træf i byen. Foto: PR

Robotter og teknologi sælger: - Vi er forbi 100 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Robotter og teknologi fra Odense har trukket investorer til for 100 millioner i år. Datoen er også sat for næste års investor-træf i robotklyngen, hvor man måske vil tage droner og velfærd med - et vigtig punkt bliver fortsat fokus på at lære robotmagerne at sælge varen til interesserede investorer.

Michael Hansen, investment manager i Invest In Odense - idémand og hovedarkitekt bag Investor Summit, som i år trak 80 investorer til investor - og robottræffet i Odense.

Er du tilfreds med onsdagens arrangement?

- Jeg er vildt overrasket over, hvor stor opmærksomhed og opbakning, vi har fået. Sidste år var et forsøg, fordi jeg mente, der var et hul i markedet og fordi vi har behov for flere investorer, og i år kommer der så langt flere investorer til også mange uden for uden for øen. Vi har allerede sat en dato, så vi gør det den 22. november næste år.

Nogle af investorerne kritiserer firmaerne for at være for dårlige i deres pitch. Skal de på skolebænken?

- Ja, vi skal klare være bedre til at forberede dem. Det er også op til os, men allerede i år havde vi jo meget stor forskel på, hvor meget vi bruge af tid. Nogen brugte vi tre timer på - andre en halv time, men det er noget af det, vi skal være bedre til. De skal vide, at det tager mindst lige så lang tiltrække kapital som det gør at udvikle produktet. Det tager halve og hele år.

Hvad er målet?

- Målet for Invest In Odense er at tiltrække 100 millioner kroner i investeringer - lige som sidste år i øvrigt. Og det mål er vi forbi. Invest In Odense har sikret 63 millioner kroner i investeringer i robotter og teknolog i årets 10 første måneder, men derudover er der en række yderligere investeringer, som vi ikke kan sætte navne eller tal på.

 

Robotter og teknologi sælger: - Vi er forbi 100 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce