Robotfirma fejrer succes: Sender 75 ansatte på weekend i Barcelona

Det har været et sjovt år hos robotfirmaet MIR i Odense, hvor medarbejderne har fået en tidlig julegave af ledelsen. De kan se frem til at fejre 2017-succesen med en fælles forlænget weekend i Barcelona i foråret. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen

Robotfirma fejrer succes: Sender 75 ansatte på weekend i Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De runder 75 millioner kroner i år, overgår det budgetterede overskud og forudser en tredobling af omsætningen næste år. Der skal samtidigt ansættes 50 mand ekstra - flere af dem når formentlig med, når direktøren inviterer 70-75 mand på forlænget weekend i Barcelona i foråret for at fejre succesen.

Man skal huske at fejre sine succeser.

Nogle steder drikker man bobler eller deler kage ud, og så er der dem, der inviterer hele medarbejderstaben til Barcelona på forlænget weekend.

Det er situationen hos robotfirmaet Mobile Industrial Robots, hvor direktør og hovedaktionær Thomas Visti har delt den helt store julegave ud til sine medarbejdere.

- Vi tager derned i foråret alle mand, så vi skal have booket hotel. Vi kommer nok op på en 75 stykker, siger en meget glad Visti.

Det har han grund til at være, og der er grund til at fejre succesen, for ambitionen var stor, da han og resten af MIR sidste år meldte ud, at de ville tredoble omsætningen på 25 millioner kroner fra 2016-regnskabet.

50 nye ansatte i 2018

75 millioner var omsætningsmålet i år, og det er mere end nået, siger Visti, som dermed har 15-doblet omsætningen siden 2015-regnskabet, hvor det tal lå på fem millioner kroner.

- Vi har udsolgt, der er ikke flere robotter tilbage, så vi skal ind i 2018, før vi har nye, men der har vi til gengæld også masser af store ordrer allerede, siger han.

Samtidigt har han planer om at udvide medarbejderstaben massivt i det kommende år. I år steg medarbejderstaben med 33 nytiltrådte ansatte og i det kommende år skal der findes 50 nye - primært til udvikling og produktion, som også var der, hvor størstedelen af de nye kom ind i år.

- Og mange af dem skal helst begynde i første kvartal, for at vi kan nå vores vækstmål for næste år. Så vi har travlt lige nu, siger han.

Som led i rekrutteringen kan han lokke med en tur til Barcelona.

Robotfirma fejrer succes: Sender 75 ansatte på weekend i Barcelona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce