Riskærs millionkøb bør undre banker


Riskærs millionkøb bør undre banker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klaus Riskær har netop købt en ejendom til 50 millioner kroner. Samtidigt skylder han mere end 168 millioner kroner til blandt andet to danske banker.

Den bedrageridømte Klaus Riskær skylder mere end 168 millioner kroner, men alligevel har han netop erhvervet sig en nyistandsat millionejendom i København. Det bør vække stor interesse hos de kreditorer, herunder Danske Bank og Sydbank, som Riskær skylder millioner af kroner, vurderer ekspert.

- Hvis jeg var Danske Bank eller Sydbank, som er to af de banker, han skylder penge, ville jeg da tænke lidt over, hvor Klaus Riskær Pedersen får pengene fra. For de har i hvert fald stadig penge til gode, siger professor og lic.jur. på Copenhagen Business School, Morten Samuelsson, til Berlingske Business.

Klaus Riskær afsoner for tiden en dom på seks år i Sdr. Omme Statsfængsel, og det er herfra, han har erhvervet sig ejendommen på den fashionable adresse Gammel Strand 42 for 50 millioner kroner.

Ejendommen er ifølge Berlingske Business købt gennem selskabet Gammel Strand 42, der er ejet af holdingselskabet Furesøhøj, som ejes af Klaus Riskær Pedersen.

En gennemgang af værdierne i Furesøhøj viser en egenkapital på knap 20 millioner kroner, og på passivsiden i regnskabet er gælden begrænset til lidt over 300.000 kroner. Ved siden af sin Gammel Strand-ejendom har Riskær ligeledes millioner af kroner i friværdi i to andre ejendomme, han ejer.

Danske Bank eller Sydbank har ikke ønsket at kommentere, om de har tænkt sig at forfølge Klaus Riskær Pedersen.

Riskærs millionkøb bør undre banker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce