Ringe Maskinforretning A/S på nye hænder

Hanne Korsdal Andersen har solgt aktierne til Danish Agro. Arkivfoto: René Johansen

Ringe Maskinforretning A/S på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danish Agro har købt alle aktierne i Ringe Maskinforretning A/S. Forretningen på Nordbakken fortsætter dog uforandret og med Hanne Korsdal som direktør.

Ringe: Ringe Maskinforretning A/S har fået ny ejer, idet Danish Agro har købt aktierne i den mere end 60 år gamle midtfynske virksomhed. 

Det oplyser parterne i en fælles pressemeddelelse.

"Det har været vigtigt for os at sikre et stærkt Ringe Maskinforretning A/S i fremtiden. At vi nu har indgået aftale med Danish Agro skyldes, at vi mener de kan tilbyde de bedste forudsætninger for fremtidig udvikling af min maskinforretning", siger Hanne Korsdal Andersen, administrerende direktør i Ringe Maskinforretning A/S.

"Jeg ser derfor meget frem til det tætte samarbejde, og jeg glæder mig til at styrke den fremtidige udvikling af Ringe Maskinforretning A/S", uddyber hun i pressemeddelelsen.

Hanne Korsdal Andersen fortsætter som direktør i virksomheden. Hun har siddet i direktørstolen siden december 2010, da hendes mand og ejer af virksomheden, Jens Jacob Andersen, gik bort.

I 2011 fik hun vendt to års underskud til overskud, og i foråret fremlagde hun et regnskab for 2016 med en markant fremgang på bundlinjen.

Det har ikke været muligt at træffe Hanne Korsdal Andersen for en kommentar til, hvad ejerskiftet får af betydning for virksomheden med adresse på Nordbakken i Ringe. Men til maskinbladet.dk siger hun, at ændringerne vil være minimale.

- Det har været vigtigt for mig i processen, at Ringe Maskinforretning A/S fortsætter, som den er. Forretningen vil være den samme. Medarbejdere, ledelse og så videre vil være det samme, og det var nødvendigt for, at jeg kunne se mig selv i projektet fremadrettet. Heldigvis var der stor opbakning fra Danish Agro Machinery Holding til at vi fortsætter som hidtil, siger Hanne Korsdal Andersen.

Virksomheden startede i 1955 som en del af International Harvester. I 1989 blev navnet ændret til Ringe Maskinforretning A/S, og placeringen på Odensevej skiftet ud med Nordbakkeni  byens industrikvarter.

Ringe Maskinforretning A/S har 29 ansatte og omsatte for over 100 millioner kroner i 2016. Overskuddet var på godt to millioner.

Ringe Maskinforretning A/S på nye hænder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce