Retsdrama om Facebook forsætter

På trods af striden med Mark Zuckerberg har både Tyler Winklevoss og hans tvillingebror Cameron Winklevoss profiler på Facebook.

Retsdrama om Facebook forsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Winklevoss-tvillingerne giver ikke op. De nu vil slæbe Facebook-stifter Mark Zuckerberg i højesteret.

Tvillingerne Tyler og Cameron Winklevoss vil nu slæbe Facebook-stifteren Mark Zuckerberg i USA's højesteret, da de mener, at han tilbageholdt oplysninger for dem, da parterne indgik et forlig for to år siden.

Winklevoss-brødrene indgik dengang et forlig, der indbragte dem 65 millioner dollar for at droppe et søgsmål mod Zuckerberg, hvor de anklagede ham for at have stjålet idéen til Facebook.

Mandag besluttede en appeldomstol ellers, at aftalen til 65 millioner dollar ikke kunne ophæves. De to brødre, der er olympiske roere, mener, at Zuckerberg gav dem aktier, der var mindre værd, end hvad de var berettet til.

Winklevosserne havde sammen med klassekammeraten Divya Narendra sagsøgt Zuckerberg i 2004, fordi de mente, at han havde stjålet idéen til Facebook fra dem.

Sagsanlægget fik Zuckerberg og Facebook til at sagsøge trioen for angiveligt at have hacket Facebook og stjålet data i forbindelse med tilblivelsen af trioens eget sociale netværk, ConnectU.

Dramaet og beskyldningerne kørte frem og tilbage i retten i årevis, indtil Winklevoss-
brødrene og Narendra indgik et forliget med Zuckerberg.

Retsdrama om Facebook forsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce