Mandag skulle Retten i Odense have taget fat på sagen mod pantebrevsspekulanten René Müller, som er tiltalt for skyldnersvig og underslæb af grov beskaffenhed. Men nu er sagen udsat til marts.

Mandag var planlagt som første retsdag i sagen mod pantebrevsspekulanten René Müller, som er tiltalt for skyldnersvig og underslæb af grov beskaffenhed.

Men sagen, som skulle køre ved Retten i Odense, er nu udsat til 14. marts, efter anklageren har måttet sygemelde sig. Det oplyser René Müllers forsvarer, Jakob Lund Poulsen, til Fyens.dk.

Anklagemyndigheden mener, at René Müller uretmæssigt tilegnede sig et provenu på op mod 40 millioner kroner ved en ejendomshandel i 2007. Pengene blev ifølge anklageskriftet brugt til at betale privat gæld i stedet for at blive afregnet med långiveren, som ifølge Fyens Stiftstidendes oplysninger var den nu lukkede Eik Bank.

Rene Müller, som nægter sig skyldig, spillede en hovedrolle i det, der er blevet døbt "det store ejendomsspil", hvor en kreds af personer i årene op til finanskrisens udbrud handlede og byttede ejendomme med hinanden til stadigt højere priser. Handlerne fik de finansieret af lånevillige banker.

 • Rasmussen_Ole_Frank_(2015)_018

  Af:

  Pt: Journalist på Fyens Stiftstidendes Nyborg-redaktion. Journalist på Fyens Stiftstidendes erhvervsredaktion fra 1997-2001. Redaktør samme sted fra 2001-2014. Tidligere souschef på Fyens Stiftstidendes samfundsredaktion og lokalredaktør på Fyns Amts Avis og Fyens Stiftstidende i Nyborg. Diplomuddannelse i digital journalistik. Bosiddende i Nyborg. Gift. Medudgiver af det lokaljournalistiske satirske skrift Bæltsprutten, der er udkommet siden 1976. Fritidsinteresser: Løb, mountainbike og spinning.

 • Klingenberg_Kenneth_(2015)_15

  Af:

  Jourhavende på Fyens.dk og vinskribent

 • Af:

Mere om emnet

Se alle
Müller-sagen afgøres nu endeligt i landsretten

Müller-sagen afgøres nu endeligt i landsretten

Anker fængselsdom: René Müllers sag skal i landsretten

Anker fængselsdom: René Müllers sag skal i landsretten

10
Dommen faldet: René Müller skal i fængsel i tre år

Dommen faldet: René Müller skal i fængsel i tre år