Rekordstor prisstigning på minkskind


Rekordstor prisstigning på minkskind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor prisstigning på minkskind ved december-auktion takket være stor interesse fra kinesiske opkøbere.

Prisen på minkskind steg med rekordagtige 36 procent på Kopenhagen Furs halvanden dage lange decemberauktion i forhold til priserne i september. 1,4 millioner minkskind fik nye ejere.

Det kinesiske marked er turboen i pelssalget. På den seneste auktion var 240 kunder ud af 300 fra Kina, og det var især dem, der bød. Det kinesiske detailmarked oplever en meget stor efterspørgsel på pelsvarer fremstillet af højkvalitetsskind, oplyser Kopenhagen Fur.

- Vi etablerede os for snart 20 år siden i Kina, og vi har igennem årene arbejdet målrettet på at gøre Kopenhagen Fur kendt som det største internationale pelsauktionshus med den bedste skindkvalitet, siger Torben Nielsen, adm. direktør for Kopenhagen Fur.

Selskabet har tilbudt uddannelse i skindkendskab til kinesiske detailsælgere og oprettet et designstudio i samarbejde med Kinas førende universitet, Tsinghua University.

Senest har Kopenhagen Fur indgået en række strategiske samarbejder med kinesiske pelsfabrikanter om fælles udvikling af virksomhederne.

- Kopenhagen Fur har det suverænt bedste minkudbud på verdensplan, og det er selvfølgelig med til at få hundredvis at kinesere til tage den lange vej til Danmark for at få fingre i disse skind, siger Torben Nielsen.

Gennemsnitsprisen på mink blev på 283 kroner, og auktionsomsætningen nåede 301 millioner kroner.

Rekordstor prisstigning på minkskind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce