Rekordresultat for riskoger


Rekordresultat for riskoger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De 33 ansatte hos Danrice præsterer overskud på 27 mio. kr.

Den fynske riskoger, Danrice A/S, er en kanonforretning for de nuværende spanske ejere, der tog over i 2004.

Virksomheden, der producerer kogte løsfrosne og ris og pasta til brug i færdigretter, har været i uafbrudt udvikling, siden opfinderen Gunner Schroll i 1993 etablerede produktionen hos brødrene Møller Andersen på Ørbæk Mostfabrik.

2007 blev på alle måder et rekordår for spanske Ebro Puleva Group, der er verdens største risleverandør og næststørst inden for pastaprodukter.

Rekordresultat

Af konkurrencehensyn oplyser selskabet ikke omsætningstal, men målt på bruttofortjeneste bød 2007 på betydelig fremgang. Bruttofortjenesten blev således knap 43 millioner kroner, næsten 10 millioner kroner mere end året før.

Resultatet satte også rekord med et overskud før skat på 27,3 millioner kroner mod 18,4 millioner kroner året før.

Væksten er skabt af direktør i spidsen for 33 medarbejdere, en mere end i 2006.

Produktudvikling

Ledelsen forklarer selskabets succes som storleverandør til den europæiske fødevareindustri med en evne til konstant at udvikle nye produkter tilpasset markedets stigende udbud af forskellige færdigretter.

Selskabet har for at opfylde de særlige kundeønsker udviklet speciel teknologi og fleksibilitet, der understøtter selskabets konkurrencekraft.

Samtidig investeres der i at rationalisere kapacitet på produktionsanlægget. Sidste år drejede det sig om 1,6 millioner kroner.

Hård konkurrence

Hos Danrice ventes der fortsat en svag stigning for dybfrosne færdigretter på det europæiske marked. Konkurrencen er fortsat hård, men selskabet er i en stærk position, hvad angår konkurrencen på innovation, pris, kvalitet og leveringsevne, fremhæves det i ledelsesberetningen.

Rekordresultat for riskoger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce