Reklamefirma henter tidligere TV2-boss


Reklamefirma henter tidligere TV2-boss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere chef for tv2.dk, Henrik Rewes, er ny digital direktør hos fynske Nørgård Mikkelsen

Reklamefolkene hos Nørgård Mikkelsen har i et stykke tid været i gang med en oprustning på den digitale front.

Nu har de taget endnu et skridt i den digtale retning med ansættelsen af den tidligere chef for tv2.dk, Henrik Rewes, som bliver ny digital direktør hos Odense-bureauet.

- Ansættelsen af Henrik er perfekt i vores stærke fokus på at udvikle vores digitale organisation, siger administrerende direktør i bureauet, Erik Laumand.

Rewes har både fungeret som redaktør for multimedier og leder af new media hos Nordjyske Medier, før han kom til tv2.dk.

Her var han med til at udvikle en ny digital profil for nyhedssitet.

Efter en tid som selvstændig strategikonsulent inden for digitale løsninger - bl.a. med fokus på marketing hos Summerbid - er han nu klar til at styrke det digitale fokus hos Nørgård Mikkelsens mange kunder.

- Bureauets kunder skal have de rette strategier og værktøjer til at kunne navigere på de forskellige platforme og håndtere et stadigt stigende krav til tovejs-kommunikation, siger Henrik Rewes selv.

Nørgård Mikkelsen, som er del af Niels Thorborgs koncern, har i dag kunder som Inspiration, Actavis, Din Tøjmand og Rynkeby. Sidstnævnte har haft stor succes med brug af netop nye medier med filmen om orangutangen Rynke, som er blevet et viralt hit.

Reklamefirma henter tidligere TV2-boss

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce