Odense-bureauet Nørgård Mikkelsen får ny kreativ direktør fra udlandet.

Reklamebureauet Nørgård Mikkelsen med hovedsæde i Odense har ansat en ny kreativ direktør i København.

Den nye mand, Esben Ehrenreich, har international baggrund, da han vender tilbage til Danmark fra mere end 10 år i Tyskland og Østrig.

Ifølge en pressemeddelelse fra Nørgård Mikkelsen har han "kontinuerligt over mange år leveret relevant og prisvindende kreativitet på et højt, internationalt niveau."

I Tyskland har han blandt andet arbejde med varemærker som Heineken, Allianz, Singapore Airlines, Boehringer Ingelheim og Mini Babybel.

Esben Ehrenreich bliver ansat på Nørgård Mikkelsens bureau i København.

- Vi har efterhånden bidt os rigtig godt fast i København, hvor vi i dag beskæftiger 15 medarbejdere. Med ansættelsen af Esben styrker vi vores vækstplaner for København yderligere, siger Nørgård Mikkelsens administrerende direktør Erik Laumand ifølge pressemeddelelsen.

  • Byline

    Af:

    Jeg er journalist på Fyens Stiftstidende/Fyens.dk og skriver især artikler om det fynske erhvervsliv. Tidligere har jeg arbejdet på Dagbladet Børsen, Månedsmagasinet Penge og Privatøkonomi, Aalborg Stiftstidende og Dagbladet i Roskilde. Jeg er medlem af bestyrelserne for Odense Journalistforening og for KFUM-Spejderne Gråbrødre Gruppe i Odense. Jeg er født i Fredericia men bor nu i Åløkkekvarteret i Odense i et gammelt hus, som jeg ejer sammen med min kone, der er freelancejournalist og især arbejder for Fagbladet 3F. Vi har to voksne børn.

Mere om emnet

Se alle
Ny stor kunde til fynsk reklamebureau

Ny stor kunde til fynsk reklamebureau

Vinder kontrakt: Ilvas reklamer skal laves på Fyn

Vinder kontrakt: Ilvas reklamer skal laves på Fyn

Reklamefirma henter tidligere TV2-boss

Reklamefirma henter tidligere TV2-boss