Rejsebureau stoler ikke på Cimbers økonomi


Rejsebureau stoler ikke på Cimbers økonomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Et rejsebureau har så lidt tro på kriseramte Cimber, at bureauet ikke udsteder billetter til flyselskabet.

Topchefen for et af Danmarks største rejsebureauer, Peter Rasmussen fra Travel House, som blandt andet omfatter Profil Rejser, har sendt en e-mail til flere rejsebureauer.

Her fortæller han, at Travel House ikke længere vil udstede billetter til Cimber Sterling. Det skriver rejsehjemmesiden www.tic.travel.

I e-mailen henviser Peter Rasmussen til de seneste dages negative omtale af Cimber Sterling.

Det drejer sig blandt andet om massive fald i Cimber Sterlings aktiekurs, samt at Cimber Sterlings ved seneste regnskab havde et underskud før skat på næsten 300 millioner kroner.

Peter Rasmussen oplyser, at man nu stopper udstedelsen af både flybilletter, hvor der flyves med Cimber Sterling, men at man også dropper billetter, hvor Cimber Sterling fungerer som en mellemstation og sender passagerer til videre andre flyforbindelser.

- Vi har sagt til Cimber, at vi ikke ønsker at løbe den risiko at udstede Cimber-billetter. Jeg har al mulig sympati for situationen i Cimber.

- Det vil være ulykkeligt, både for Cimber, for de ansatte og for markedet, hvis Cimber går ned. Men vi ønsker ikke at løbe nogen økonomisk risiko, siger Peter Rasmussen siger til www.tic.travel

Peter Rasmussen har ingen kommentarer til, om dette skridt kan forstærke en negativ udvikling i Cimber Sterlings billetsalg.

Rejsebureau stoler ikke på Cimbers økonomi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce