Regningen havner hos kunderne


Regningen havner hos kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Befolkningen må punge ud for bankernes krise. Renterne stiger, og bankerne skal nok også finde på flere måder at øge indtjeningen på, siger Forbrugerrådet.

Danmarks befolkning må til lommerne for at bøde for krisen i banksektoren. Flere banker melder om stigende renter, og det ærgrer Forbrugerrådet.

- Befolkningen i Danmark kommer kollektivt til at betale for den oprydning, der nu skal ske i den finansielle sektor, siger Forbrugerrådets økonom Carsten Holdum.

I første omgang meldte flere banker i dag ud, at der er rentestigninger lige om hjørnet. Jyske Bank hæver renten på en række ind- og udlånsprodukter 1. oktober. Danske Bank kalder også en rentestigning for nærmest uundgåelig, ligesom rentepilen også peger opad i både Nordea og Sydbank. De stigende renter gør det mere aktuelt end nogensinde for bankkunderne at sondere terrænet for bedre tilbud, mener Forbrugerrådet.

- Når der er usikkerhed om priserne, så kan det være, at der er nogen, der benytter lejligheden til at hæve dem en tand for meget. Derfor kan man jo med fordel se sig omkring efter den bankforbindelse, som er villig til at give en det bedste tilbud. Der er store prisforskelle nu, siger Carsten Holdum og påpeger, at det er højst sandsynligt, at bankerne nu vil gøre flere tiltag for at øge deres indtjening.

Regningen havner hos kunderne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce