Ingeniør- og rådgivningsvirksomheden vil have mere fokus på Odense og resten af Fyn.

Rambøll etablerer en ny fynsk afdeling, som skal have fuld fokus på Odense og de øvrige fynske kommuner. Som noget nyt etablerer Rambøll også et bromiljø på Fyn, og det betyder, at der ansættes fire broingeniører i den nye afdeling.

Baggrunden for udvidelsen på Fyn er stærk vækst på vej- og anlægsområdet.

- Vi har mange års erfaring med veje og anlægsprojekter på Fyn. Men på broområdet har vi været nødt til at trække på det faglige miljø uden for Fyn, nu sikrer vi et fagligt miljø i Odense og nærhed til opgaverne samt et fagligt spændende miljø for medarbejderne, siger lederen af den nye afdeling, Helle Howe Kjærgaard.

Afdelingen starter med 15 ingeniører, og Helle Howe Kjærgaard forventer en årlig vækst på 10 procent.

- Der er masser af spændende aktivitet på Fyn, hvor vi i forvejen rådgiver kommunerne eksempelvis med at flytte byen ned på havnen. Det betyder, at vi lige nu har travlt med marinaer, veje og broer. Vores travle vejfolk hjælper med at skabe adgang og mobilitet til de nye byområder og vores byplaneksperter hjælper med helhedsplaner og visualiseringsprojekter, siger hun.

Rambøll på Fyn er en af Fyns største rådgivere med 130 medarbejdere med kontor på Englandsgade på havnen i Odense. Rambøll er en international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed, grundlagt i Danmark i 1945. Den beskæftiger totalt set over 13.000 medarbejdere.

  • kolofon billede

    Af:

    Redaktionschef for områderne aktualitet, samfund og erhverv i Fyens Stiftstidende. Skriver ledere og andre artikler.