Psykiatrisk afsnit i Odense fortsat lukket


Psykiatrisk afsnit i Odense fortsat lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personalet skal være mentalt klar til at gå på arbejde, før afdeling på Odense Universitetshospital kan åbnes

Psykiatrisk afsnit på Odense Universitetshospital blev fredag lukket, efter at en 47-årig psykiatrisk patient gik amok med en kniv og sårede en læge og to sygeplejersker.

Mandag er afsnittet forsat lukket, da personalet skal være mentalt klar til at gå på arbejde, fortæller lægelig direktør i Psykiatrien i Region Syddanmark, Anders Meinert Pedersen.

- Vi skal have et personale, der er klar på at gå på arbejde. Det er vores intensive afsnit, og det er vigtigt, at vi har et personale, der følelsesmæssigt og mentalt er helt på toppen, siger Anders Meinert Pedersen.

Da afsnittet er lukket, bliver nye patienter sendt videre til hospitalets afdelinger i Svendborg og Middelfart.

- Patienterne skulle gerne mærke mindst muligt til, at vi har måtte lukke afsnittet. De patienter, der var indlagt på hospitalet, blev forflyttet til nye steder på hospitalet, siger han.

De tre såredes status var stabil søndag. Deres tilstand er forsat i bedring, men personalet er stadig berørt af situationen og bekymret for deres kolleger.

- Stemningen er trykket. Det er en tragisk hændelse, hvor tre kolleger fortsat er indlagt og har været ilde tilredt. Det er tid til eftertænksomhed i afdelingen. Hændelsen berører os stadig meget, siger Anders Meiner Pedersen.

Direktør på Odense Universitetshospital, Jens Peter Steensen, fortalte søndag, at to af patienterne er flyttet ud af den intensive behandling, mens den tredje skal være i det regi et stykke tid endnu.

- Patienterne og deres pårørende har fortsat brug for ro og fred til at komme sig. Men det går fremad, og det går godt med dem, siger Jens Peter Steensen.

Psykiatrisk afsnit i Odense fortsat lukket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce