Program skal give millionvækst og nye job

Liselotte Hohwy - Direktør for Væksthus SyddanmarkFoto: Morten Rode
Foto: Morten Rode

Program skal give millionvækst og nye job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Væksthus Syddanmark har store forventninger til nyt projekt, som skal skabe 200 millioner kroner i meromsætning, 100 nye job og 67 millioner kroner i eksport

Væksthus Syddanmark lancerer nu et nyt virksomhedsprogram, som ventes at skabe masser af ny omsætning, flere job og øget eksport.

Det er programmet Strategisk Kompetenceudvikling, som Væksthus Syddanmark nu er klar til at rekruttere virksomheder til fra regionen.

De deltagende virksomheder skal selv spytte 15 millioner kroner i klassekassen, mens regionen betaler de øvrige 15 millioner kroner med penge fra EU's strukturfondsmidler.

En investering som til gengæld ventes at skabe op mod 200 millioner kroner i mer-omsætning hos de deltagende virksomheder, 100 nye job og en øget eksport på 67 millioner kroner, lyder det fra Væksthus Syddanmark.

Der bliver plads til 50 virksomheder i programmet, som består af fire spor, hvor deltagerne skal hjælpes til yderligere vækst, lyder det fra projektleder Morten Prüsse Sørensen.

- Programmet giver virksomhederne mulighed for at arbejde med et eller flere af sporene, som tilfører ekstra værdier til virksomheden. Det handler bl.a. om det personlige lederskab, værdiskabende bestyrelser, målrettet strategi-eksekvering og uddannelsesforløb til medarbejdere, der kan udvikle deres kompetencer til fremragende faglighed, siger projektlederen.

Virksomhederne skal arbejde indenfor Region Syddanmarks satsningsområder sundheds- og velfærdsinnovation, bæredygtig energi eller oplevelseserhverv.

Strategisk Kompetenceudvikling koster virksomhederne 5000 kr. pr. spor. Derudover investerer virksomhederne deres tid i forløbet. Når virksomheden køber uddannelsesforløb eller rådgivning, medfinansierer Væksthus Syddanmark og refunderer op til 50 procent af omkostningerne.

- Programmet er målrettet virksomheder med særligt vækstpotentiale. Indledningsvist screener vi virksomhederne, så vi får sikret en gensidig forventningsafstemning. Vi forventer, at virksomhederne er indstillede på at bruge tid og ressourcer på at deltage, når vi stiller med eksperter, der er klar til at hjælpe dem med at hæve deres vækstmål, siger projektleder Morten Prüsse Sørensen.

Program skal give millionvækst og nye job

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce