Pris til Odense Sport & Event


Pris til Odense Sport & Event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den fynske event-virksomhed, Odense Sport & Event A/S, blev dette års vinder af Erhvervsklub Fyns virksomhedspris Årets Rasmus.

Det er niende år i træk, at den fynske erhvervsklub uddeler sin virksomhedspris, som hvert år er gået til en "fynsk virksomhed, der har vist evner til vækst, forandring og nytænkning - og gerne i et internationalt perspektiv."

- Odense Sport & Event har siden 2006, hvor virksomheden blev skabt som en fusion mellem Odense Congress Center og Odense Boldklub, udvist mod, evne og vilje til at være lokomotivet, der kører forrest, hæver overliggeren og præsenterer regionen for en farverig palet af nye attraktive underholdnings-, kultur- og sportstilbud, sagde bestyrelsesformand for Erhvervsklub Fyn, Jan Jørgensen, ved prisoverrækkelsen, der blev overværet af godt 100 fynske virksomheder.

Direktør Kim Brink modtog prisen på vegne af Odense Sport & Event, og uden tøven dedikerede han prisen til de mange medarbejdere i virksomheden.

Prisen er opkaldt efter den legendariske tegneseriefigur Rasmus Klump, der er kendt og elsket for sin nysgerrighed, utrættelige energi og ukuelige gå-på-mod.

Prisen er tidligere uddelt til bl.a. gartnerisamarbejdet Living Colours, Odense Zoo, Trio Line i Hårby, Air Alpha, Autocom, Svendborg Brakes, Daloon og Alumeco.

Pris til Odense Sport & Event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce