Post-Oscars til Post Danmark


Post-Oscars til Post Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Post Danmark løb med tre "Post-Oscars", da postselskaber fra hele verden dystede på postale produkter.

Post Danmark løb med tre priser ved de såkaldte World Mail Awards i München. Ved den store prisfest, der er postens svar på Oscar-uddelingen, dystede Post Danmark med postselskaber fra hele verden i 12 forskellige kategorier.

- Vi er meget glade for den internationale anerkendelse, som Post Danmark har fået med tildelingen af de tre priser. For os er det et tegn på, at Post Danmark er blandt de førende postvirksomheder på produktudbud og serviceydelser, siger vicedirektør i Post Danmark Anders Due.

Priserne blev uddelt til produkter, som juryen vurderede som de mest unikke og nyskabende. I kategorien kundeservice vandt Post Danmark for produktet "elektronisk flytteoplysning". Den betyder, at virksomheder ikke får breve retur med oplysning om en ny adresse, når modtager har skiftet adresse, men at brevene i stedet sendes videre til de nye adresser med det samme.

Med produktet Geoflader vandt Post Danmark prisen i kategorien teknologi. Med Geoflader er det muligt for erhvervskunder selv at definere, i hvilket område deres adresseløse forsendelser skal uddeles uden at tage hensyn til postnumre. Området skal blot indtegnes på et kort.

Post Danmark fik også en pris med hjem for produktet eComOne. Det er et e-handelsprodukt, der blandt andet involverer E-boks og gør det muligt for virksomheder at udveksle alle fysiske såvel som elektroniske dokumenter med kunder, ansatte, leverandører og offentlige myndigheder.

Post-Oscars til Post Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce