Post Danmark under pres


Post Danmark under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Post Danmark fik et overskud på 177 millioner kroner efter skat i første kvartal - en halvering - og nedjusterer forventningen til 2009.

Post Danmark fik mere end halveret sit overskud efter skat i første kvartal fra 371 millioner kroner i 2008 til nu 177 millioner kroner. Årsagen er primært et fald i indtægterne. Der er fortsat pres på omsætningen i Post Danmark, der må nedjustere forventningen for 2009. Driftsresultatet ventes nu at blive væsentligt lavere end året før.

- Post Danmark mærker den økonomiske krise meget markant. Mængden af breve og pakker falder med en takt, som vi ikke har oplevet tidligere, og det påvirker virksomhedens driftsresultat ganske betydeligt, siger Post Danmarks administrerende direktør, Helge Israelsen.

Den negative udvikling får Post Danmark til at indføre en række besparelser. Desuden gennemføres en portostigning for brevforsendelser uden for eneretten - breve på under 50 gram - pr. 1. august 2009.

- De aktiviteter, som vi nu sætter i værk, er helt nødvendige for at Post Danmark kan fastholde et rimeligt økonomisk fundament, siger Helge Israelsen. Han venter trods initiativerne fortsat betydelig usikkerhed om virksomhedens økonomiske udvikling i den kommende tid.

Post Danmark under pres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce