Politikerne tøver med indgreb

Aflysninger

Politikerne tøver med indgreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danskerne kan stadig se langt efter operationer og indlæggelser på landets sygehuse. Alle venter nu på et regeringsindgreb - men politikerne er tilbageholdende.

Strejken på landets hospitaler kører på ottende uge - og med et sammenbrud i forhandlingerne mandag aften mellem Danske Regioner og Sundhedskartellets 11 forbund er parterne så langt fra en løsning som aldrig før. Regionernes formand, Bent Hansen (S), ser ingen anden mulighed end at kaste håndklædet i ringen og gå til finansminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Han lægger ikke skjul på, at situationen er alvorlig for patienterne, og derfor må regeringen tage ansvaret for at finde en løsning.

Hos regeringens støtteparti, DF, ser gruppeformand Kristian Thulesens Dahl intet behov for, at regeringen tager teten og griber ind i konflikten.

- Det er selvfølgelig dybt beklageligt, at regionerne og Sundhedskartellet ikke har kunnet finde hinanden. I går fik vi at vide fra regionerne, at der ikke er noget akut i situationen. Derfor har vi stadig fokus på, om nødberedskabet, som dog er droslet lidt ned, tager højde for situationen, og så afventer vi, hvad der sker, siger Kristian Thulesen Dahl til Ritzau.

Det har ikke været muligt at få kommentar fra statsminister Anders Fogh Rasmussen (V).

Politikerne tøver med indgreb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce