Pia K.: Sass Larsen er selv en vittighed


Pia K.: Sass Larsen er selv en vittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det er en vits, når Henrik Sass Larsen påstår, at han ikke vil af med mediestøtte til borgerlige, mener Pia K.

Henrik Sass Larsen kan selv være en vits, når han pludselig påstår, at han ikke vil beskære mediestøtten til borgerlige medier, som skriver kritisk om venstrefløjen.

Det siger Dansk Folkepartis leder, Pia Kjærsgaard, om Socialdemokraternes politiske ordfører, som har trukket i land og nu kalder sit udsagn om mediestøtte til dagbladet Information for en "joke".

- Det er dybt pinligt at komme med sådanne bemærkninger. Det er østeuropæisk snak, at pressen bliver frataget støtte, med mindre den udtrykker et partis holdning. Det er helt forkert i Danmark, hvor vi har en fri og uafhængig presse, siger hun.

Såvel SF som Enhedslisten tog torsdag afstand fra hans udtalelser, mens De Konservatives medieordfører Rasmus Jarlov truer med at udelukke Socialdemokraterne fra forhandlinger om mediestøtte, hvis partiet står bag hans udsagn.

Spørgsmål: - Men Henrik Sass Larsen har kaldt det en joke?

- Han er ved at blive en vittighed i sig selv. Man kan spørge ham, om det også var en vittighed, at det blev over hans lig at afskaffe efterlønnen, som Socialdemokraterne og SF vil gøre, hvis de vinder magten efter valget, siger Pia Kjærsgaard.

Hun mener, at Henrik Sass Larsen reelt ønsker at fjerne mediestøtten fra borgerlige aviser, som skriver kritisk om Socialdemokraterne. Hans kursskifte skyldes kritik fra partifæller og andre fra rød blok, mener hun.

- Det kan være, at det er et dybt og inderligt ønske. Men det er helt, helt utilstedeligt. Man får bestemt dén tanke, at det er noget, han godt kunne tænke sig, siger Pia Kjærsgaard.

Pia K.: Sass Larsen er selv en vittighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce