Pernod Ricard trimmer V&S

Pernod Ricard Denmark overtog denne sommer V&S Wine, der har afdelinger i både Odense og Svendborg.

Pernod Ricard trimmer V&S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De fynske afdelinger bliver, men der skal rationaliseres

Pernod Ricard Denmark overtog i juli V&S Distillers, V&S Wine, og nu laver den nye, franske ejer strukturen i koncernen om.

Etableringen af den nye virksomhed betyder, at der skal ske en reduktion af medarbejderstaben. Et større antal stillinger forventes at blive nedlagt - primært inden for salg, marketing, økonomi, HR og administration. Der er sat en forhandlingsproces, i gang som bl.a. skal afklare, hvor mange stillinger der bliver tale om.

Virksomheden vil formentlig få hovedsæde på Holmen i København, mens kundeservice, lager og logistik fremover primært vil være baseret i Odense.

Der vil fortsat ske fremstilling af bl.a. akvavit og bitter på fabrikken i Aalborg, ligesom tapperiet i Svendborg fortsat vil tappe både vin og spiritus.

De eksisterende administrations- og lagerfaciliteter for Pernod Ricard i Glostrup vil blive fraflyttet, når integrationsprocessen er afsluttet.

Den nye organisation får en ledelsesgruppe med Jan Rose Pedersen i spidsen som ny landechef og adm. direktør for Pernod Ricard Denmark.

I forbindelse med etableringen af den nye virksomhed er det blevet besluttet at frasælge vinhandelen Kjær & Sommerfeldt. Salget forventes at være på plads inden årets udgang.

Pernod Ricard trimmer V&S

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce