På indkøbstur i Østjylland: Fynske FKS Slamson køber kloak-konkurrent

FKS Slamson får foden længere ind på det østjyske marked med købet af Bøgballe TV-inspektion. Foto: Nils Mogensen Svalebøg

På indkøbstur i Østjylland: Fynske FKS Slamson køber kloak-konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kloakservice-virksomheden FKS Slamson har købt østjyske Bøgballe TV-inspektion.

De fynske kloakspecialister FKS Slamson har været på indkøb i Midt- og Østjylland.

Her har de fået fingrene i Bøgballe TV-inspektion fra Hedensted, som skal være med til at gøre kloakservice-virksomheden med hovedsæde i Odense mere synlig på det lokale marked.

Som navnet indikerer, er Bøgballe TV-inspektion specialiseret i tv-inspektion af kloakker med lokale forsyningsselskaber, entreprenører og private husejere blandt kunderne. Tv-inspektion betyder, man fører et kamera ned gennem en kloakledning for at finde ud af, hvorfor kloakken for eksempel er oversvømmet eller stoppet til.

- Vi køber os ind i en mindre virksomhed med et stærkt værdisæt, hvor der aldrig nogensinde bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det er helt afgørende parametre på et marked med stor konkurrence. Med sammenlægningen får vi et stærkt fundament i det øst- og midtjyske marked, forklarer Michael Nielsen, administrerende direktør i FKS Slamson.

Flere forsyningsselskaber

FKS Slamson og Bøgballe TV-inspektion er begge medlemmer af Danske TV-inspektionsfirmaers Kontrolordning, som er Danmarks eneste godkendte ordning, der giver adgang til at udføre tv-inspektion for blandt andet forsyningsselskaber.

Ifølge Michael Nielsen kan købsaftalen være med til at sikre, at de to virksomheder tilsammen får flere forsyningsselskaber på kundelisten.

- Nu får Bøgballe TV-inspektion den store fordel, at de både kan agere som en lille lokal enhed fra Hedensted eller operere som en stor enhed, hvor de trækker på yderligere kompetencer fra hovedkontoret i Odense eller de andre afdelinger - og derved servicere flere og større kunder. Det er nu også muligt at byde ind på rammeaftaler hos forsyningsselskaberne, forklarer Michael Nielsen.

Fusionen mellem de to virksomheder forventes at være gennemført 2. januar 2019. Herefter vil FKS Slamson beskæftige i alt 160 medarbejdere i hele landet.

På indkøbstur i Østjylland: Fynske FKS Slamson køber kloak-konkurrent

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce