PFA vil skabe ny dansk bank


PFA vil skabe ny dansk bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pensionsselskabet PFA åbner for at skabe en ny bank. Det har aldrig været bedre at drive en detailbank i Danmark, siger PFA's topchef.

PFA-topchef, Henrik Heideby, bekræfter, at pensionskoncernen nu ser på mulighederne for også at drive en bank, skriver dagbladet Børsen torsdag.

Indtjeningen i banksektoren er bedre end nogensinde. Især hvis man kan slippe for en pukkel af gamle, dårlige lån til ejendomssektoren og starte på en frisk.

Administrerende direktør Henrik Heideby bekræfter, at PFA ser på mulighederne.

- Vi har allerede sagt, at vi godt kunne tænke os en netbank. Det arbejder vi på i det næste halve års tid. Men det er da rigtigt, at det er interessant at overveje mulighederne for at etablere en egentlig bank, siger Henrik Heideby.

Ifølge dagbladet Børsens oplysninger er PFA på udkig efter de løbende muligheder, der opstår i det statslige afviklingsselskab Finansiel Stabilitet. Henrik Heideby ønsker ikke at uddybe planerene nærmere.

- Det har aldrig været bedre at drive en detailbank i Danmark. Indtjeningen er bedre end nogensinde, hvis man ikke har gamle tab med. Så vi ser da på mulighederne, vi ser på bankpakke II og de muligheder, der er der, siger Henrik Heideby.

PFA vil skabe ny dansk bank

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce