PFA øjner muligheder i USA


PFA øjner muligheder i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En mulig redningsplan fra de amerikanske myndigheder til det hårdt ramte finansielle marked får PFA Pension til at øjne store investeringsmuligheder.

Hvor andre stadig er tilbageholdende med at investere i det amerikanske marked, øjner PFA Pension store muligheder efter forlydender om, at de amerikanske myndigheder arbejder med en redningsplan til det skrantende finansielle marked.

- Panikken den seneste uge har fået mange aktier til at falde. Det er nu, vi skal passe på ikke at stå på sidelinien, når markedet vender, siger PFA's investeringsdirektør, Henrik Franck, til Ritzau.

Pensionsselskabet har ageret meget forsigtigt siden finanskrisen begyndte og solgt ud af aktieporteføljen. Selv om der er kastet mange redningskranse ud på det seneste, mener investeringsdirektøren, at det her meget vel kan være redningsbåden, som afslutter den finansielle krise hurtigere end ventet.

- Hvis rygterne taler sandt, så er denne hjælpepakke det, vi alle har gået og ventet på. Det kan meget vel få aktiekurserne til at stige over en længere periode, da en kapitalindsprøjtning af denne størrelse vil få mange investorer, der i lang tid har holdt sig på sidelinien, ind på banen igen, siger Henrik Franck.

Han understreger dog, at PFA ikke påtænker at kaste alt ind på aktiemarkederne ind igen.

- Men det er klart, at når vi vurderer, at tingene måske er i bedring, så handler det om også have øjnene rettet offensivt ind og se på, hvor man kan udnytte, at nogle aktier er faldet ubegrundet meget, siger han.

PFA øjner muligheder i USA

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce