Overskud på Wiltons teater

Kasper Wilton, tidligere direktør på Odense Teater, har fået alt til at klappe på sit nye teater, Folketeatret. Arkivfoto
Foto: Sonnich Jensen

Overskud på Wiltons teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater: Folketeatret i København kommer ud med et overskud på en million kroner efter Kasper Wiltons første år som direktør.

- Alt er gået efter forventning efter en sløj sæsonstart, hvor alt for få så vores kunstnerisk meget roste forestilling ”Breaking The Waves”. Og det bogstaveligt talt – for vi kan nu konstatere at have solgt billetter for minimum en million kroner mere end beregnet. Ud over at det jo giver teatret et gevaldigt løft, når der er fulde sale, så er jeg jo utroligt glad for at kunne se teatret på vej til en sund økonomi, siger Wilton.

På seks ud otte forestillinger i Nørregade blev der solgt mere end budgetteret, og på turnéforestillinger har fem ud af seks solgt mere budgetteret.

- Det er dejligt, at Folketeatret efter tre år nu høster den rationaliseringsgevinst, der lå til grund for fusionen med Det Danske Teater. Denne rationaliseringsgevinst betyder en besparelse på cirka 10 millioner i forhold til, hvad det ville have kostet at drive teatrene som to selvstændige enheder, vurderer Kasper Wilton.

Overskud på Wiltons teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce