Overblik over pensionerne

På denne hjemmeside kan alle nu få et overblik over deres pensions- forhold.

Overblik over pensionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alle pensions- oplysninger samlet på ny hjemmeside

Det er slut med at fylde hylderne med ringbind fyldt med dokumenter fra alle de pensionsopsparinger, man har fået lavet i løbet af sit arbejdsliv. Fremover er et par klik med computermusen alt, hvad der skal til for at man kan få et præcist overblik over sine pensionsforhold.

200 banker, sparekasser, forsikringsselskaber, pensionskasser, ATP og offentlige myndigheder har nemlig i dag samlet danskernes pensionsordninger på hjemmesiden PensionsInfo, som giver et overblik over det beløb, danskernee råder over til den tredje alder.

Med få museklik kan pensionsopsparere finde frem til deres egne pensionsordninger og de selskaber, opsparingerne er i. Oplysninger om opsparing, offentlige ydelser, efterløn, skatteforhold og forsikringer er alle regnet ind i oversigten.

På pensionsinfo.dk fremgår det også, hvor meget man får udbetalt som engangsbeløb, rateudbetalinger eller livslange ydelser. Man kan også finde ud af, hvilke pensionsordninger der er indbetalt til, og om forsikringer er skattefri eller skattepligtige.

Man kan gå ind på pensionsinfo.dk via sin netbank eller med en digital signatur.

Overblik over pensionerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce