Omstridt auktionshus er gået konkurs


Omstridt auktionshus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

York-Auktion, der har været under heftig beskydning fra rasende kunder, er nu gået konkurs.

NÆSTVED: Firmaet løber fra aftaler, folk får ikke deres penge til tiden og ejeren er ikke til at få fat i. Sådan lyder anklagepunkterne mod York-Auktion, der blandt andet har til huse i Ringe og Egå. Også Østjyllands Politi har droppet samarbejdet med Ole Mortensen, der er auktionarius og direktør for auktionsfirmaet.

Og nu er auktionsfirmaet York-Auktion så gået konkurs.

Det har skifteretten i Næstved besluttet. Det skriver Statstidende.

Dermed er et punktum sat i den omstridte sag om York-Auktion, der i den forgange uge lukkede ned for både telefoner og mails, og lukkede og låste døren på adressen i Egå.

På auktionshusets hjemmeside møder man da også en tom skærm med ordene "York-Auktioner er lukket".

Fredag skrev Århus Stiftstidende, at flaget foran York-Auktion på Kringelled 10 i Egå var taget ind, døren var låst og en seddel på døren oplyste, at man ikke kunne aflevere varer til salg på auktion.

Efterfølgende kunne avisen ikke få fat i hverken Ole Mortensen eller medarbejdere i de tre afdelinger i Nyrup, Ringe og Egå, men blev i stedet mødt af en "nummeret eksisterer ikke"-tone.

Fynbo snydt for 30.000

Både på Fyn, Sjælland og i Aarhus har flere folk følt sig snydt af Ole Mortensen og auktionshuset. I Ringe på Fyn blev Troels Nielsen snydt for mere end 30.000 kroner. Han har dog fået en del af pengene, efter skriverierne om York-Auktion i både Århus Stiftstidende og Fyens Stiftstidende, men mener fortsat, han mangler 7-8.000 kroner.

Også i Aarhus har Rasmus Dorph ventet flere måneder på de 3.075 kroner, han havde til gode hos York-Auktion.

I forbindelse med konkursen oplyser Statstidende, at de, der skulle have noget udestående med York-Auktion og Ole Mortensen, skal anmelde sit krav til kuratoren inden for fire uger.

Omstridt auktionshus er gået konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce