Omsætningen er femdoblet: Fynske udbringere vokser vildt

DeliverIt's hold af stiftere består af (fra venstre) Søren Michaelsen, Jim Rolighed og Kenneth Jørgensen. Arkivfoto: Louise Koustrup

Omsætningen er femdoblet: Fynske udbringere vokser vildt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Virksomheden DeliverIt har stor succes med at bringe mad ud - både i Odense og Aarhus. DeliverIt har i dag fem gange så mange leveringer som for et år siden og langt flere chauffører.

Det meste er gået efter planen, siden DeliverIt begyndte i Odense i 2015. Virksomheden drømte om at udnytte den stigende efterspørgsel på takeaway-mad og sætte sig på madmarkeder som Odense og Aarhus.

I dag er virksomheden etableret i begge byer. Det seneste år er den samlede omsætning femdoblet, mens antallet af chauffører er steget fra 22 til 51 bare i Odense.

Det oplyser Jim Rolighed, der er medstifter og direktør i selskabet. Sammen med partnerne Søren Michaelsen og Kenneth Jørgensen er han kommet op med en forretningsmodel, der går ud på at være mellemled mellem kunder og restauranter - og stå for at bringe maden ud. Det er særligt relevant for de spisesteder, hvorfra det ellers ikke ville kunne svare sig at tilbyde udbringning.

Modellen sikrede i efteråret DeliverIt en plads som en af 10 kandidater til EY's Entrepreneur Of The Year-konkurrence; en landsdækkende start-up konkurrence. Ifølge Jim Rolighed kan succesen især tilskrives stor efterspørgsel på nem mad og leveringsservice.

- Det er et marked, der vokser rigtig meget i øjeblikket. Det virker som om, at folk har flere penge mellem hænderne. De er mere tilbøjelige til at få maden bragt hjem end til at skulle ud på cyklen eller ud i den kolde bil for at hente det selv, siger Jim Rolighed.

- Den udvikling er vi helt sikkert blevet hjulpet af, konstaterer han.

DeliverIt's chauffører arbejder typisk tre-fire timer fra sen eftermiddag og til et stykke ud på aftenen.  Foto: Vibeke Volder
DeliverIt's chauffører arbejder typisk tre-fire timer fra sen eftermiddag og til et stykke ud på aftenen. Foto: Vibeke Volder

Fastfood er mange ting

DeliverIt leverer mad for en lang række restauranter samt mad-portalen Hungry. I Odense gælder det steder som familierestauranten Bone's, sushiudbyderen INSU og Froggy's Café. Spisesteder, som man ikke ville forbinde med udbringning for år tilbage.

- Der er sket en udvikling i, at folk ikke kun køber pizza, men måske hellere vil have nogle mere specialiserede produkter bragt hjem. Det virker, som om det er den måde, markedet bevæger sig på. Det bliver lidt mere high end-mad, siger Jim Rolighed.

I juli slog de tre partnere fast, at det langsigtede mål er at etablere virksomheden i de 20 største danske byer. Foreløbig har DeliverIt gjort sit indtog i Danmarks nummer to og tre. Og oplevet støt stigende markeder begge steder.

Omsætningen er femdoblet: Fynske udbringere vokser vildt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce