Østergaard-firma køber op

Torbern Østergaard-Nielsens Shipping.dk i Fredericia har købt ind i Middelfart.

Østergaard-firma køber op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torben Østergaard-Nielsens Shipping.dk i Fredericia køber firma i Middelfart. Tidligere medarbejdere i Shipping.dk vender dermed tilbage til den koncern, de kom fra.

Shipping.dk Chartering, som er en del af shipping- og logistikvirksomheden Shipping.dk i Fredericia, overtager per 1. januar 2018 befragtningsselskabet Waterway Chartering i Middelfart og 40 procent af Waterway Iberia.

Waterway Chartering blev stiftet i 2004 af Thomas G. Frederiksen, der i dag ejer virksomheden sammen med de to partnere Jens Madsen og Rasmus Rønne. Begge har tidligere været ansat i Shipping.dk, så det bliver derfor et glædeligt gensyn, når de vender "hjem".

- Vi er glade for at blive en del af Shipping.dk og USTC Gruppen. Det styrker vores position på markedet til fordel for både vore ansatte, kunder, partnere og leverandører, udtaler de tre ejere i en pressemeddelelse.

Waterway Iberia blev stiftet i 2013 af de tre ejere i Waterway Chartering sammen med den spanske shippingmand Luis Chao, hvor aktiviteten består af agency og stevedoring i hele Spanien.

Shipping.dk er en del af USTC-koncernen, der ejes af Middelfart-milliardæren Torben Østergaard-Nielsen. /EXP

Østergaard-firma køber op

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce