Øger overskuddet: Totalbanken holder snuden i vækstsporet


Øger overskuddet: Totalbanken holder snuden i vækstsporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med et overskud på godt 26 millioner kroner før skat, kommer banken godt igennem 1. halvår.

Det går fortsat den rigtige vej for Totalbanken, der med hovedsæde i Aarup kan notere sig et tilfredsstillende 1. halvår af 2018. Banken kommer ud med et resultat før skat på 26,7 millioner kroner mod 21,5 i samme periode sidste år.

Resultat skyldes især en positiv udvikling i bankens udlån, samt øgede gebyr- og provisionsindtægter. Samtidig er bankens kunder belvet væsentligt bedre til at betale - faktisk kan banken notere sig for et plus på 0,0 millioner kroner på kontoen for nedskrivninger. I samme periode sidste år var lå den post på knap otte millioner kroner.

- Vi har gennem de seneste år oplevet stor - og stigende - tilgang af nye kunder. Mange kommer til os på anbefaling af eksisterende kunder, og det er vi meget tilfredse med, siger bankens administrerende direktør Ivan Sløk i en pressemeddelelse.

Banken fastholder forventningerne til hele året, men oplyser samtidig at resultatet kommer til at ligge i den høje ende af det forventede. I årsrapporten for 2017 hed det, at Totalbanken forventer et resultat før skat i niveauet 30-40 millioner kroner i 2018. Denne forventning præciserer banken nu til niveauet 35 til 40 millioner kroner.

Samtidig har bankens bestyrelse har i 2018 afsat øgede omkostninger til at fortsætte væksten, oplyser Totalbanken i pressemeddelelsen.

- Vi investerer på medarbejder- og IT-siden, så vi kan nå de ambitiøse mål, vi har sat os for de kommende år. Sammenlignet med samme tidspunkt sidste år er antallet af ansatte i banken øget med syv, så man kan sige, at vi - udover at arbejde i vores aktionærers interesse - også bidrager med en samfundsgevinst ved at øge beskæftigelsen i vores markedsområde, siger bankdirektøren.

Resultatet, der giver en forrentning af egenkapitalen på godt 15 procent, betegnes som tilfredsstillende.

Øger overskuddet: Totalbanken holder snuden i vækstsporet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce