Den danske spiseguide har nomineret No. 61 som en ud af fire restauranter.

Restaurant No. 61 i Kongensgade i Odense har nu en forøget chance for at vinde en af årets priser fra Den danske spiseguide.

I marts blev No. 61 udpeget som en af ti nominerede restauranter i kategorien Årets bistro/brasserie/spisested.

Nu er feltet snævret ind, så der kun er fire nominerede tilbage. udover No. 61 er det Brasseri Mest i Aalborg, Che Fe i København og
Nordisk Spisehus i Aarhus.

Gastronomen Bent Christensen, som står bag Den danske spiseguide, er ikke den eneste, der har fået øje på No. 61s kvaliteter.

På websiden tripadvisor.com giver 27 brugere restauranten et gennemsnit på 4,5 stjerner ud af fem mulige.

Da Fyens Stiftstidende senest anmeldte No. 61, fik anmeldelsen overskriften: "Husmand i højere luftlag".

"Havde jeg været mere lidenskabeligt anlagt, ville jeg have rejst mig og givet kokken et kæmpe knus og et ordentligt smaskkys - efter jeg altså var færdig med at slikke tallerkenen," skrev anmelder Kasper Løvkvist og gav restaurant den ellers sjældne topvurdering på seks stjerner.

Han fremhævede blandt andet, at kvaliteten var usædvanligt høj til prisen.

  • Fyens Stiftstidende

Mere om emnet

Se alle
Odense-restaurant hjælper flygtninge

Odense-restaurant hjælper flygtninge

Igen: To fynske restauranter bejler til fornem pris

Igen: To fynske restauranter bejler til fornem pris

Kokkens køkken:

Kokkens køkken: