Kunderne hos Bayern Autogroup har kåret Danmarks bedste forhandler.

Danmarks bedste Mini-forhandler ligger i Odense. Det ligger fast, efter at den lokale afdeling af Bayern Autogroup på Sivmosevænget netop har modtaget prisen af Mini Danmark.

Importøren kårer en gang om året den bedste salgsafdeling og det bedset serviceværksted blandt landets forhandlere, og vinderen af begge titler blev Bayern Autogroup Odense, der foruden Mini også er forhandler af BMW.

- Vi er ovenud stolte over at modtage prisen som Danmarks bedste forhandler. Mine kollegaer og jeg arbejder ud fra devisen om, at det skal være sjovt at være kunde hos os. Men det kræver, at de fundamentale ting er 100 procent i orden - helt basalt kræver det, at eksempelvis bilernes service er udført korrekt, og at vi har holdt alle aftaler, ligesom der skal være en imødekommende betjening. Ellers giver det ingen mening, siger filialdirektør Jan-Erik Gaba.

Det er kunderne, der suverænt har truffet afgørelsen. For kåringen af Danmarks bedste Mini-forhandler bygger udelukkende på resultaterne af de tilfredshedsmålinger, som løbende foretages blandt Mini-ejere, når de er i kontakt med en forhandler.

  • Bach-Laursen_Thomas_(2015)_014

    Af:

    Journalist, HD(A). Er skrivende på erhvervsredaktionen. Uddannet fra SDU i 2005 med praktik på Dagbladet Børsen. Har tidligere været på lokalredaktionen i Kerteminde, hvor også tovholderfunktionen på Kerteminde Ugeavis blev udfyldt over flere omgange. Senest da avisen blev relanceret i 2011. Siden blev der lavet nyheder til Fyens.dk og trukket i snorene bag tillægget Man:d, der i dag går under navnet Gear. Tjente de første lommepenge på en afløsertjans som avisbud. Gæt selv hvilket blad.