Odense-firma fortsætter opkøbstogt: Poul Schou køber del af Vejle-firma

Det er ikke kun håndtering af store, tunge maskiner, Poul Schou A/S tager sig af. Også papirer fra blandt andet konkursboer håndteres på Dokumenthotellet, som Poul Erik Schou grundlagde i 2003. Arkivfoto: Nils Svalebøg

Odense-firma fortsætter opkøbstogt: Poul Schou køber del af Vejle-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Odense-virksomheden Poul Schou A/S fortsætter med at købe op. Senest er afdelingen for maskintransport i Vejle-firmaet Palle Staal købt til.

Artiklen er opdateret den 3. februar 2018, idet det fejlagtigt fremgik af den første udgave, at det var hele Vejle-firmaet, Poul Schou A/S havde overtaget. Det er altså ikke tilfældet, det er kun afdelingen for maskintransport.

Poul Schou A/S i Odense fortsætter sit opkøbtstogt. Sidste år i juni købte Poul Schou et sydfynsk bådflytningsfirma, for knap fire måneder siden købte virksomheden en 38.000 kvadratmeter stor grund i Tietgenbyen, og pr. 3. februar 2018 overtager Poul Schou A/S, Odense, samtlige aktiviteter med landsdækkende maskinflytninger fra Palle Staal Transport ApS, Vejle.

Afdelingen for maskintransport udgør knap en femtedel af Vejle-firmaet, som fortsætter i eget regi med sine øvrige aktiviteter inden for grusgrav, entreprenørkørsel, jernpladerr m.v.

Poul Henrik Schou, direktør og ejer af Poul Schou A/S, siger ifølge en pressemeddelelse om handelen:

- I Poul Schou har vi stor fokus på vækst i vores aktiviteter inden for kran- og maskintransport, derfor falder handlen naturligt for begge virksomheder, da vi er en virksomhed med mange ligheder til Palle Staal Transport.

Alle chauffører og en disponent følger med over til Poul Schou oplyses det i forbindelse med handelen.

Poul Schou A/S beskæftiger sig med specialtransporter på blokvogne og råder over 40 kranbiler, som dagligt udfører opgaver rundt i hele Danmark. Virksomheden købte sammen med tre andre fynske transportvirksomheder i 2016 ERA Transport. Og det seneste opkøb skal ses som endnu et i rækken af at udvikle Poul Schou A/S.

- Som totalleverandør af ydelser indenfor, maskine-, kran- og affaldstransport ser vi opkøbet som en naturlig udvikling i vores forretningskoncept, så vi er klar til at varetage større entreprenøropgaver i forbindelse med Odenses omdannelse fra forstads-by til storby, lyder det fra Poul Henrik Schou, som er trejde generation i Poul Schou A/S.

Firmaet beskæftiger sig foruden de ovenfor nævnte områder med bl.a. skibscontainertransport og -udlejning, mobil sikkerhedsmakulering og arkivhåndtering.Virksomheden beskæftiger dag 115 medarbejdere og kunne 1. januar 2015 fejre 75 års jubilæum.

Poul Schou A/S fejrede i øvrigt 75 års jubilæum den 1. januar 2015.

Odense-firma fortsætter opkøbstogt: Poul Schou køber del af Vejle-firma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce